Kommende arrangementer hos Muld

Lørdag d. 30. september

Vi slår et slag for fødevarekvalitet ved et stort arrangement i samarbejde med Greater Copenhagen – Fremtidens Madmekka.

Muld har inviteret Hegnsholt Hønseri, Herslev Bryghus, Østagergård Mølleri, Hårbølle Mejeri og Kragebjerggård med, og fejrer håndværket og smagen med oplæg, diskussioner, rundvisninger og masser af god mad.

Læs meget mere her: muldpaanettet.dk/nyt/mad_med_umage_en_hel_dag_med_nogle_af_de_bedste_ingredienser_fra_regionen.html

Søndag d. 8. oktober kl 12–17

Åben gård, hvilket indebærer hjemmedyrket og økocertificeret frokost og kage, rundvisning, bål og snobrød, hvis vejret tillader det. Åben i Mulds butik med sylterier, garn, træarbejder, frø m.m.

Ingen tilmelding, alle er velkomne, ingen købstvang.

Søndag d. 22. oktober

Debussy koncert med pianisten Kristoffer Hyldig
Inden koncerten kan man sikre sig den tallerken salt, surt og sødt, som er inkluderet i prisen på 175 kr, og forsyne sig i baren (ikke inkluderet).

Vi uddeler tallerkener ml kl 13 og 14. Koncerten starter lidt over to. Tilmelding til ane@muldpaanettet.dk

Lørdag d. 28. oktober kl 9–21

Muld deltager i Praktisk Økologis store Mere Liv i Haven Festival, der i år foregår på Absalonskolen i Holbæk. Her kan man lære nyt, diskutere, blive inspireret, provokeret og fornøjet på diverse workshops og på markedspladsen med alskens ingredienser og udstyr til økologisk hverdag og fest.

Muld laver mad til alle deltagere. Læs mere og tilmeld dig her: https://www.oekologi.dk/tilmelding/2017/mere_liv_i_haven_festival_2017/

Fredag d. 10. november kl 18.30

Muld-middag ved langborde med omsiggribende hjemmedyrket menu. Ane laver bordplanen, så hvis du vil give hende et hint, så afslør hvem du er i tilmeldingen.

Det koster 350 kr at spise med eksklusiv drikkevarer, dog inkl vand.

Tilmelding til ane@muldpaanettet.dk
Hvis man har bestilt bord, men ikke dukker op, vil vi gerne bede om de 350,– alligevel. Og hvis man vil afbestille, kan man gøre det uden problemer til og med mandag den 6/11. Gratis afbud modtages derefter kun i tilfælde af skibskatastrofer, sygdom og pludselig død.

Lørdag d. 1. September 2018

Mulds 5 års jubilæumsfestival. OBS det er først i 2018, men det bliver flot!