KICK-START DIT ØKOKØKKEN

22. september 2017

KICK-START DIT ØKOKØKKEN:

De første dage afholdes her på MULD den 2. 3. og 4. oktober – først til mølle.

Velkommen til et forløb om økologi i køkkenet – for dig, der arbejder i en restaurant, på et hotel, i en café eller i en kantine. Kick-start dit økokøkken er et luksus inspirationsforløb, hvor økologien skal ind i køkkenet. Det er skræddersyet af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med HORESTA og Københavns Madhus.

Program & sted:

Dag 1: Muld, Vipperød, Vestsjælland. Bus fra København. KL: 8.30–16.30
Få baggrunden for økologien, mød økologiske ildsjæle på MULD, og nyd et godt måltid madi godt selskab med kollegaerne.

Dag 2: Børnenes Madhus, Kødbyen i København. KL. 9.00 -15.00
Masterclass i det økologiske køkken. Københavns Madhus demonstrer, hvordan den økologiske succes fra de offentlige køkkener kan omsættes til restauranter og hoteller.

Dag 3: Landbrug & Fødevarer, København. KL. 9–15.

På dag 3 zoomer vi ind på, hvorfor økologien kan være værd at satse på og giver inspiration fra andre, som har taget rejsen. Hvad er næste skridt for dit køkken? Og hvordan kommer du derhen? Vi samler op og hjælper dig på vej.

PRIS: Arrangementet er betalt af arrangørerne. Udeblivelse faktureres med 1.000 kr. pr dag.

TILMELDING: goderaavarer.dk/events-og-aktiviteter/kickstart-dit-oekokoekken
For yderligere information kontakt Marie Haahr Jensen via mhje@lf.dk eller 33394439

VÆLG MELLEM TRE FORLØB I OKTOBER OG NOVEMBER:
Forløb 1: foregår mandag i uge 40, 41 og 45
Forløb 2: foregår tirsdage i uge 40, 41 og 45
Forløb 3: foregår onsdage i uge 40, 41 og 45