Muld-middagene bliver udsolgt i god tid

5. marts 2018

Vi holder Muld-middag ca en gang om måneden. De sidste har været utroligt tidligt udsolgt, så bestil i god tid, hvis du vil spise med.

En klassisk Muld-middag er en fællesspisning i Mulds sal. Man kan komme alene eller i flok. Hvis man tager alle vennerne med får man sit eget bord, ellers sidder man til bords med nogle af vore andre dejlige gæster.

Det koster 350,– at spise med. Der bliver rigeligt til at man bliver mæt, og undervejs får man det bedste vi har at byde på den dag, fra mark, lager og fold, serveret i adskillige retter.

Vi sælger diverse gode vine, øl fra Herslev, schorle lavet med vores frugtsafter, kaffe og avec.

Alt er økologisk. Både landbruget og køkkenet på Muld er økocertificerede efter alle kunstens regler.

Tilmelding sker ved at skrive en mail til ane@muldpaanettet.dk. Fire dage inden middagen ophører retten til gratis at melde afbud uden at være syg.

Er du vegetar, muslim eller allergiker, så sig det ved tilmelding, ellers får alle det samme at spise.

Der er et begrænset antal sovepladser (to og tremandsværelser) til middagsgæster. Værelserne er hyggelige, men ikke luksus. Sarte sovere kan være generet af en svag brummen fra vores kølerum på et af værelserne. På de to andre kan man høre hanen, lyden af landlig idyl, om morgenen.

Overnatning koster 300,– pr person inkl linned, 250,– uden linned, begge dele med en enkel morgenmad. Udcheckning senest kl 10.