Muld starter ny tradition: Muld-middagen

6. marts 2015

Fredag den 10. april åbner vi dørene for den første Muld-middag. Vi stiller langborde op i salen, så selvom man skulle tilmelde sig som enkeltperson, kommer man ikke til at sidde alene. Kommer man til gengæld med 8 venner får man sit eget bord, men ellers fylder vi bordene op med små og store selskaber.

Man tilmelder sig på forhånd, og senest den 6. april og det koster 300 kr at spise med. Prisen inkluderer vand m/u brus, mens aperitif, vin, øl, schorle, kaffe, te og avec kan tilkøbes som man lyster.

Aftenen starter kl 18.30 med de første snacks, en sang fra højskolesangbogen og en lille tale eller et andet indslag, en lille fælles oplevelse. Siden bliver man sat til bords og masser af små lækre serveringer vil tilflyde en fra Jens i det åbne køkken. Temaet for menuen er lam og masser af grøntsager, og til sidst er der selvfølgelig dessert. Vi lover at ingen vil gå sultne fra bords.

Lørdag den 9. maj holder vi Muldmiddag igen efter samme koncept, og der skal vi have gris. Jens’ tidligere kollega fra Restaurant Mêlée, Helge Sidor vil kort præsentere et udvalg af økologiske og biodynamiske vine fra sit sortiment i vinfirmaet Compagniet. Vinene kan købes glas- eller flaskevis til middagen, men der vil også være mulighed for at købe flasker eller kasser med hjem, hvis der er noget man falder for i aftenens løb. Tilmelding senest 4. maj.

Tilmelding til alle aftener til ane@muldpaanettet.dk