Nye boller på suppen.

9. december 2019

Nye boller på suppen:

Muld har netop haft sit sidste arrangement i sin oprindelige form, med Jens som kok og landmand (mm), og Ane som værtinde, landmand og administrator (mm).

Det næste halve år er det Jens der er den på Muld.

Han kommer sandsynligvis til at lave en række arrangementer, både private selskaber og offentligt tilgængelige middage, måske i samarbejde med vinimportører eller andre kokke.

Til nytår går Ane på orlov, dels for at hvile ørerne og dels for at læse videre. Eller måske bare læse.

Til sommer tager Muld også en orlov, og Ane, Jens, Paula (16 år) og Betty (13 år til den tid) rejser udenlands et års tid, for at opleve uventede ting med deraf følgende friskt perspektiv.

Mens Muld er på orlov kommer der til at foregå andre skønne ting her på gården. Sandsynligvis også noget med dyrkning og middage og andre arrangementer, men det må I høre mere om når nogen ved mere om det. Det kommer ikke til at have noget med Ane og Jens at gøre, og det kommer ikke til at hedde noget med Muld.

Jens kommer til at overtage denne fb-side, Mulds Instagramkonto (@muld_aps), Mulds hjemmeside (muldpaanettet.dk) og al kommunikation i øvrigt. Vil du have et tilbud på et selskab her på Muld, så skriv til Jens på jens@muldpaanettet.dk.

Så fra snart af kan Ane og Jens nøjes med at være ægtefolk, og det glæder de sig til.

Læs Mulds næste nyhedsbrev, der bringer et stort interview med de to.