Tre nye Muld-middage på plakaten

4. januar 2017

Datoerne for de næste Muld-middage er endelig fastlagt. Det bliver tre fredage kl 18.30: Den 27. januar, den 24. februar og den 24. marts.

Det koster 350 kr at spise med, inklusiv vand m/u bobler. Det kan man nøjes med, men vi anbefaler at man kaster et blik på vores vinkort der rummer masser af både horisontudvidende og imødekommende flasker. Vi serverer også forskellige øl fra Herslev Bryghus, schorle blandet af vores egne frugtsafter og boblevand, og sidenhen kaffe fra Just Coffee og myntete fra haven. Alt er som sædvanlig økologisk, men nu er det også statskontrolleret, og vi har fået guldspisemærket som står for 90–100% økologi på spisestedet Muld.

Man kan dukke op alene eller i flok, og alle slagser er velkomne. Er du vegetar eller allergiker, så giv os et praj når du bestiller plads.

Spisende børn under 12 år betaler halv pris. Børn skal være opmærksomme på, at det er et længere måltid og at alle spiser i samme tempo, så det kan være hensigtsmæssigt at tage underholdning med til hvis man bliver mæt på 20 minutter.

Bestil plads ved at skrive til ane@muldpaanettet.dk