Torsdags-yoga i Mulds sal

Hver torsdag eftermiddag dyrker vi yoga i salen. Vores lærer, Anne, er pensioneret yogalærer og det sødeste menneske. Hendes udgave af yoga er uden ambitioner og pres, og alligevel bliver vi mere og mere bøjelige. Yoga er ikke kun et gymnastiksystem for kroppen, men et psykosomatisk system, som integrerer opmærksomhed og ro.

Yoga på Muld er god-tid-yoga, hvor vi strækker kroppens muskler godt igennem på en rolig og grundig måde, mens vi gør vort bedste for at trække vejret dybt og uanstrengt. Vores yoga er Hatha Yoga på den lettere gammeldags måde og kræver ingen forudsætninger, kun lyst til at blive mere smidig og få et roligere åndedræt. Større smidighed fører hen ad vejen til lidt vanskeligere yogastillinger, men der er ingen krav om nogen form for præstation, yoga er en indadvendt metode, hvor man netop lærer sin egen formåen at kende. Mellem næsten hver øvelse er et kort hvil. Vi laver øvelser i cirka en time og slutter af med en liggende afspændingsøvelse, yoga nidra i cirka 25 minutter.

Hvis du trænger til et uambitiøst, uforpligtende og godgørende frirum i din hverdag, er der også plads til dig på holdet. Det er hver torsdag kl 16 til 17.30.

Man kan binde sig for en måned ad gangen, eller man kan dukke op når det passer en, bare man giver Ane et praj på forhånd. Det koster 160 kr. for en kalendermåned eller 50,– pr gang.

Medbring yogamåtte/underlag, fleksibelt tøj og et tæppe.

Ring/skriv til Ane (61663611/ane@muldpaanettet.dk) for at tilmelde dig.