Mulds yogahold er ikke længere Mulds

Mulds yogahold er ved at flytte til en anden adresse, og ophører dermed med at være Mulds, som det har været i over fire år.

Holdet har genopfundet sig selv som en forening, og har dermed adgang til et af kommunens dejlige lokaler. Måske bliver det om mandagen på Kulturkasernen, men det er ikke på plads endnu.

Mens der arbejdes på sagen holder yogaholdet sommerferie.

Her kommer beskrivelsen af Mulds yoga, som den har lydt i nogen tid:

Vores lærer, Anne, er pensioneret yogalærer og det sødeste menneske, tålmodig og blid. Hendes udgave af yoga er uden ambitioner og pres, og alligevel bliver vi mere og mere bøjelige.

Yoga er ikke kun et gymnastiksystem for kroppen, men et psykosomatisk system, som integrerer opmærksomhed og ro.

Vores yoga er god-tid-yoga, hvor vi strækker kroppens muskler godt igennem på en rolig og grundig måde, mens vi gør vort bedste for at trække vejret dybt og uanstrengt. Vi dyrker Hatha yoga på den lettere gammeldags måde og kræver ingen forudsætninger, kun lyst til at blive mere smidig og få et roligere åndedræt. Større smidighed fører hen ad vejen til lidt vanskeligere yogastillinger, men der er ingen krav om nogen form for præstation, yoga er en indadvendt metode, hvor man netop lærer sin egen formåen at kende. Mellem næsten hver øvelse er et kort hvil. Vi laver øvelser i cirka en time og slutter af med en liggende afspændingsøvelse, yoga nidra, i cirka 25 minutter.

Man kan binde sig for en måned ad gangen, eller man kan dukke op når det passer en, bare man giver Anne et praj på forhånd. Prisen er ikke på plads endnu
Medbring yogamåtte/underlag, fleksibelt tøj og et tæppe.

Ring/skriv til Anne (26654546/anne@teilo.dk), hvis du vil følge med i, hvad der sker og hvornår.